Baron E. Descampslaan 92C/Wijgmaal, info op kantoor

Deze architecturale en eigentijdse nieuwbouwwoning is gelegen te Wijgmaal, op fietsafstand (7km) van Leuven-centrum. De woning werd opgebouwd met een split-level waardoor de keuken en de eetkamer extra hoge plafonds hebben. De zithoek bevindt zich op de verdieping en staat door een vide in rechtstreeks contact met de benedenverdieping. Door deze vide worden alle ruimtes met elkaar verbonden. Grote raampartijen zorgen ervoor dat het daglicht doorheen de ganse woning valt. Op het gelijkvloers biedt de woning een inkomhal met afzonderlijk gastentoilet en vestiaire, een (was)berging, een volledig ingerichte keuken met eiland, een eetkamer en een inpandige garage aan de straatkant. Op de eerste verdieping vinden we de zithoek dewelke voorzien is van een ingemaakte kast rond het grote raam aan de voorzijde. De badkamer en de eerste slaapkamer bevinden zich op de volgende verdieping. De badkamer is voorzien van een badkamermeubel met grote wastafel en dubbele kraan, een ligbad, een inloopdouche en een extra toilet. De 2de en de 3de slaapkamer zijn gelegen op de 3de verdieping en zijn elk voorzien van een mezzanine en ingemaakte kasten. Achteraan de woning is er een tuin met een terras, waardoor het ook buiten gezellig vertoeven is. Verder heeft de woning alle comfort en nutsvoorzieningen zoals een HR Gaswand-condensatie-ketel (Vaillant), vloerverwarming over de volledige woning behalve de slaapkamers, zonnepanelen (7 PV panelen JINKO Black 325Wp 60cells 1684x1002x35mm), regenwaterrecuperatiesysteem aangesloten op de buitenkraan en het toilet, Ventilatie systeem C, een elektrische Velux boven de traphal, meerdere lichtpunten met dim-functie, rookmelders op elke verdieping enz... Deze verkoop valt onder 21% btw. Bijkomende info (EPC, bodemattest, stedenbouwkundige inlichtingen, plannen enz...) vindt U onder de sectie "downloads". U kan mij rechtstreeks contacteren via janschrijvers@immojanstas.be.

Deze architecturale en eigentijdse nieuwbouwwoning is gelegen te Wijgmaal, op fietsafstand (7km) van Leuven-centrum.

De woning werd opgebouwd met een split-level waardoor de keuken en de eetkamer extra hoge plafonds hebben. De zithoek bevindt zich op de verdieping en staat door een vide in rechtstreeks contact met de benedenverdieping. Door deze vide worden alle ruimtes met elkaar verbonden. Grote raampartijen zorgen ervoor dat het daglicht doorheen de ganse woning valt.

Op het gelijkvloers biedt de woning een inkomhal met afzonderlijk gastentoilet en vestiaire, een (was)berging, een volledig ingerichte keuken met eiland, een eetkamer en een inpandige garage aan de straatkant.
Op de eerste verdieping vinden we de zithoek dewelke voorzien is van een ingemaakte kast rond het grote raam aan de voorzijde.
De badkamer en de eerste slaapkamer bevinden zich op de volgende verdieping. De badkamer is voorzien van een badkamermeubel met grote wastafel en dubbele kraan, een ligbad, een inloopdouche en een extra toilet. De 2de en de 3de slaapkamer zijn gelegen op de 3de verdieping en zijn elk voorzien van een mezzanine en ingemaakte kasten.

Achteraan de woning is er een tuin met een terras, waardoor het ook buiten gezellig vertoeven is.

Verder heeft de woning alle comfort en nutsvoorzieningen zoals een HR Gaswand-condensatie-ketel (Vaillant), vloerverwarming over de volledige woning behalve de slaapkamers, zonnepanelen (7 PV panelen JINKO Black – 325Wp – 60cells 1684x1002x35mm), regenwaterrecuperatiesysteem aangesloten op de buitenkraan en het toilet, Ventilatie systeem C, een elektrische Velux boven de traphal, meerdere lichtpunten met dim-functie, rookmelders op elke verdieping enz...

Deze verkoop valt onder 21% btw. Bijkomende info (EPC, bodemattest, stedenbouwkundige inlichtingen, plannen enz...)
vindt U onder de sectie "downloads".

U kan mij rechtstreeks contacteren via  janschrijvers@immojanstas.be.

Indeling

Type NR Totaal App. Terras Slk. Gar. Plan Prijs  
Eengezinswoning - 195 m² - 3 ja Alle downloads
verkocht
StreetView
NonIE