GOODLIFE WILSELE, het beste van twee werelden/Wilsele, info op kantoor

GOODLIFE WILSELE is een modern woonproject in het centrum van Wilsele Putkapel met 36 volledig afgewerkte en erkende assistentiewoningen, ontworpen op maat van de bewoners. Een mix van stijlvolle één- en twee-slaapkamer appartementen, elk voorzien van een mooi terras. U kiest uit verschillende lichte, ruime appartementen, gebouwd met duurzame en kwaliteitsvolle materialen. De gemeenschappelijke ruimte is er één om van te dromen. Deze ‘lobby’ is een ontmoetingsplaats voor bewoners, bezoekers en de beheerder. Een centrale haard zorgt voor een huiselijk en warm gevoel. Aansluitend op de lobby ligt een prachtige aangelegde tuin met terras. De flats zijn erkende assistentiewoningen, ze voldoen aan de strenge wettelijke normen van het Agentschap voor Zorg en Gezondheid. Deze erkenning vormt een kwaliteitslabel voor de eigenaar en de bewoner.

GOODLIFE, het beste van twee werelden.

Centraal gelegen en toch groen, in het centrum van Wilsele Putkapel. Naast de aanwezige voorzieningen en de goede omsluiting met het openbaar vervoer wordt ook het dorpscentrum volledig hernieuwd. De stad Leuven en Sportoase zullen er een volledig nieuw zwembad complex oprichten voor jong en oud. Daarnaast is er ook plaats voor een danszaal, sportzaal, cafetaria, ontmoetingscentrum, wellness, ... De volledige omgeving wordt heringericht en er komt een nieuw dorpsplein. Daarnaast is GOODLIFE met de achterliggende Dijlevallei en het Wijgmaalbroek een ideale uitvalsbasis voor een wandel- en fietstochtje in het groene Vlaamse landschap.

CM, uw zorgpartner.

De bewoners genieten in stijl van hun vrijheid en comfort. Ze wonen in alle privacy zelfstandig in hun assistentiewoning. En dat alles met een gerust gemoed, want de nodige zorg is vlakbij indien nodig. Dit is de taak van de beheersinstantie VZW Zorgbeheer Midden-Vlaanderen die in samenwerking met de zorgpartner CM Leuven hiervoor instaat. De aanwezige woonassistent is het aanspreekpunt ter plaatse voor de bewoners. Hij maakt hen wegwijs in het uitgebreide zorg- en dienstenaanbod; beantwoordt alle vragen en zorgt bovendien voor het dagelijks beheer en de organisatie van activiteiten.

Een waaier aan zorgdiensten:

B A S I S

 • Woonassistent / Zorgmakelaar
 • Noodoproepsysteem 24/24
 • Crisis- en overbruggingszorg
 • Vrijblijvende organisatie van sociale en culturele activiteiten
 • Herstel- en klusjesdienst
 • ...

OPTIONEEL

 • Kapper en manicure
 • Poetsdienst
 • Warme maaltijden
 • Vervoerdienst

INVESTEREN IN GOODLIFE, een slimme keuze : veilig, zorgeloos, met huurgarantie en fiscaal voordelig

Veilig. De historisch lage rente, het inflatiebestendige karakter en de stabiele, recurrente huuropbrengsten maken een investering in vastgoed interessanter dan ooit. Uw belegging biedt bovendien perspectief op een mooie meerwaarde op termijn. Kortom: een veilige en zorgeloze investering met een aantrekkelijk rendement!

Zorgeloos. U wilt investeren in een erkende assistentiewoning maar u wilt zich liever niet bezighouden met de uitgebreide administratie die daarbij hoort? De verhuur en het beheer worden voor u geregeld door de beheersinstantie Zorgbeheer Midden vlaanderen in samenwerking met Thuiszorgcentrum Leuven (CM Sint Michielsbond).  Zo geniet u van alle voordelen van eigenaar te zijn, zonder de nadelen ervan.

Huurgarantie. Het project GOODLIFE biedt u tevens een contractueel gewaarborgde huurgarantie waardoor u vanaf de voorlopige oplevering, huurinkomsten heeft.

Fiscaal voordelig :

 • vrijstelling van onroerende voorheffing
 • verlaagd btw-tarief van 12% (in plaats van 21%)op de aankoop

Groeiend huurpubliek. Steeds meer Belgen bereiken een respectabele leeftijd. De nood aan toekomstgerichte assistentiewoningen is groter dan ooit en blijft groeien. Bovendien zijn senioren trouwe en zorgzame huurders.

 

 

 

 

GOODLIFE, het beste van twee werelden.

Centraal gelegen en toch groen, in het centrum van Wilsele Putkapel, op slechts 10 minuten van Leuven centrum. Naast de aanwezige voorzieningen en de goede omsluiting met het openbaar vervoer wordt ook het dorpscentrum volledig hernieuwd. De stad Leuven en Sportoase zullen er een volledig nieuw zwembad complex oprichten voor jong en oud. Daarnaast is er ook plaats voor een danszaal, sportzaal, cafetaria, ontmoetingscentrum, wellness, ... De volledige omgeving wordt heringericht en er komt een nieuw dorpsplein. Daarnaast is GOODLIFE met de achterliggende Dijlevallei en het Wijgmaalbroek een ideale uitvalsbasis voor een wandel- en fietstochtje in het groene Vlaamse landschap.

 

 

StreetView
NonIE