Ref: Getestraat 37 bus 10 Tienen-TH2021

Appartement/Tienen, € 700

Omschrijving

Iets buiten het centrum, in de Getestraat houden we halt ter hoogte van nummer 37 waar we deze residentie terugvinden. Dit gebouw ligt op slechts 900m van het bruisende centrum van Tienen met al haar faciliteiten. Aan de overkant van de weg, op wandelafstand vinden we zelfs een grootwarenhuis terug. De afrit van de autostrade Brussel/Luik en het station van Tienen zijn allebei op minder dan vijf minuten bereikbaar, wat ongetwijfeld een grote troef is.

Via de lift of de gemeenschappelijke trappenhal, bereiken we de vierde verdieping en treffen we een knap woongeheel aan van 80 m≤. De indeling vormt een praktisch geheel met aan de ene kant de slaapvertrekken en aan de andere zijde het leefgedeelte. Bij het binnenkomen nodigt de ruime inkomhal ons uit om verder op ontdekking te gaan. Aan de rechterzijde komen we terecht in de leefruimte met een sierschouw en plaats voor een eetplaats en een living. Het grote raam zorgt ervoor dat we hier gedurende de gehele dag kunnen genieten van veel lichtinval. Ook brengt deze ons naar het terras waar we kunnen genieten van het verzicht en in de zomer gezellig kunnen vertoeven. Aangrenzend vinden we de keuken met frigo, diepvries, dubbele spoelbak, kookplaat en oven. Verder bergt dit appartement twee slaapkamers met een oppervlakte van 9 m≤ en 12m≤. Een badkamer met douche, toilet en de aansluiting voor wasmachine maken het geheel compleet.

Een groot pluspunt is de garagebox in de kelder die hier ter beschikking is en de extra kelder, dus aan opbergingsplaats geen gebrek. Voor bezoekers is er ook steeds voldoende parkeergelegenheid aan de voorkant van het gebouw voorzien. Wie een leuk appartement zoekt, centraal gelegen en instapklaar is hier zeker op de juiste plaats!

Blikvanger

Instapklaar,
Vlakbij afrit autostrade en station
Prachtig verzicht
Gezellig appartement.

Adres

Straat Getestraat 37, Bus 10
Gemeente Tienen (3300)
Omgeving Stadsrand

FinanciŽle info

Prijs € 700,00
Gemeenschappelijke kosten € 105,00
Inbegrepen gemeenschappelijke kosten voor: de kuis, elektriciteit, lift en het voorschot water en verwarming
Huurwaarborg € 2.100,00

Verdieping -1

Garage 7 m² hier is plaats voor een kleine auto of kan dienen als opbergruimte voor fietsen en/of stockage materiaal

Verdieping 4

Badkamer 1 5 m² is uitgerust met een douche, wasmeubel met spiegel, aansluiting voor wasmachine en een toilet. Op de vloer ligt laminaat en de muren zijn betegeld. Verlichtingsarmatuur aanwezig.
Inkomhal 4 m² dit is een ruime inkomhal met op de vloer tegels en de muren zijn behangen en geverfd. Verlichtingsarmatuur aanwezig.
Keuken 1 7 m² moderne keuken met frigo, diepvries, dubbele spoelbak, kookplaat en oven. Op de vloer ligt een tegel. De muren zijn geverfd. Verlichtingsarmatuur aanwezig.
Living 21 m² mooie ruime living met sierhaard. Op de vloer ligt een laminaat. De muren zijn geverfd en behangen. Verlichtingsarmaturen aanwezig. Gordijnen zijn al voorzien.
Slaapkamer 1 9 m² ruime kamer , nu ingericht als bureauruimte. Deze ligt aan de achterzij van de appartementsblok. Op de vloer ligt laminaat. De muren zijn behangen en geverfd. Verlichtingsarmatuur aanwezig. Gordijnen zijn voorzien.
Slaapkamer 2 12 m² ruime slaapkamer met een klein terras, de slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van het appartementsblok. op de vloer ligt laminaat. De muren zijn behangen en geverfd. Verlichtingarmatuur aanwezig. Gordijnen zijn voorzien.
Terras 8 m² Deze sluit aan bij de leefruimte en de keuken. Deze ligt aan de voorzijde van het appartement.

Bebouwing

Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Woonoppervlakte 80 m≤
Verdieping 4

Overige Info

Aantal douches 1
Aantal garages 1
Afstand tot winkels 150 m
Instapklaar ja

EPC gegevens

Energieklasse label C
EPC waarde 232 kWh/m≤
232

Comfort

Keukentype GeÔnstalleerd
Badkamer type Ingericht
Schrijnwerk buiten Kunststof
Parlofoon ja
Lift ja