Ref: Diestsevest47bus04.01.2023

Appartement/Leuven, € 585.000

Omschrijving

Ruim en gerenoveerd appartement met 4 slaapkamers, 2 badkamers, 2 terrassen, een autostaanplaats en een kelder te centrum Leuven!

Naast de geweldige ligging op een boogscheut van het station is de belangrijkste troef zonder twijfel de grootte van het appartement gekoppeld aan de excellente lichtinval. Met zijn 190m≤ en ruime vertrekken moet het appartement niet onderdoen voor een huis in de stad. Het appartement beslaat bovendien een volledige verdieping hetgeen een grote privacy garandeert.

Het appartement is volledig gerenoveerd met hoogwaardige materialen en de renovatie werd uitgevoerd in samenwerking met de binnenhuisarchitect van de firma Grietens Concept. 

Alle leef- en slaapruimtes zijn voorzien van grote ramen waardoor u steeds kan genieten van natuurlijk licht. De slaapkamers en de terrassen zijn gelegen aan de achterzijde van het gebouw waardoor u zicht heeft op de volledige binnenstad met o.a. de universiteitsbibliotheek, het stadshuis en de Sint-Pieterskerk dewelke 's avonds mooi verlicht worden. De achterzijde van het gebouw is bijzonder rustig waardoor u zou vergeten dat u in het centrum van Leuven woont. Wanneer u buiten op ťťn van de terrassen zit om van het uitzicht en de zon te genieten, hoort u de vogeltjes fluiten.

Een handigheid zijn de vele ingemaakte kasten die zowel in de hal als in verschillende kamers aanwezig zijn. Het appartement is ook voorzien van een ruime berging. De kelder en de autostaanplaats in de ondergrond zijn een meerwaarde voor wie plaats nodig heeft voor fietsen, auto's en/of een motorfiets.

Ook het gebouw gaat mee met zijn tijd. Zo werden er zonnepanelen geplaats om de gemeenschappelijke delen van elektriciteit te voorzien. De zonnepanelen leveren een 2000 kWh per jaar en zijn zo goed voor 2 groenestroomcertificaten ter waarde van Ä 330/certificaat die aan de mede-eigendom worden uitbetaald en dit tem 2031. Het dak werd vervangen en geÔsoleerd en de lift werd gerenoveerd om aan de nieuwe veiligheidsvereisten te voldoen. Ook de verwarmingsinstallatie werd reeds onder handen genomen.

Uitzonderlijk appartement op een prima locatie! Unieke kans voor wie op zoek is naar een ruim appartement te centrum Leuven!

U kan mij rechtstreeks contacteren op 0495/292080 of via arnaut@immojanstas.be.

Bijkomende info (EPC, bodemattest, stedenbouwkundige inlichtingen,...) vindt U onder de sectie "downloads".

Adres

Straat Diestsevest 47, Bus 04.01
Gemeente Leuven (3000)

FinanciŽle info

Prijs € 585.000,00
Ki € 1.668,00

Verdieping -1

Kelder Private bergkelder nr. 9.
Autostaanplaats Private autostaanplaats nr. 7.

Verdieping 4

Badkamer 1 7 m² Aansluitend aan de hoofdslaapkamer en met een glazen deur. Met een inloopdouche, een ligbad, een wastafel in een meubel met een spiegel en inbouwkasten. Vloer in tegels.
Badkamer 2 6 m² Met een douche, 2 wastafels in een meubel met een spiegel, een kolomkast en een toilet. Vloer in tegels.
Dressing 8 m² Mooie doorloopdressing met inbouwkasten. Vloer in marmoleum.
Keuken 1 Mooie Grietens-keuken met een kookeiland met een ontbijttafel en een stenen blad. Ingericht met 2 wastafels, een vaatwasmachine, een keramische plaat met 4 vuren, een dampkap, een frigo, een oven en kasten. Vloer in marmoleum.
Slaapkamer 1 24 m² Hoofdslaapkamer met aansluitend een badkamer en een dressing. Met toegang tot beide terrassen.
Slaapkamer 2 14 m² Slaapkamer met een inbouwkast. Vloer in marmoleum.
Slaapkamer 3 10 m² Slaapkamer met een inbouwkast en met toegang tot het terras. Vloer in marmoleum.
Slaapkamer 4 11 m² Slaapkamer/bureau met een inbouwkast. Vloer in marmoleum.
Terras 10 m² Aan de achterzijde van het gebouw, zuidwest georiŽnteerd, met zicht over het centrum van Leuven en toegankelijk vanuit de slaapkamers. Speakers voorzien.
Wasruimte Praktische wasplaats met de nodige aansluitingen.
Inkomhal 10 m² Inkomhal met een veiligheidsdeur, een apart toilet en plaats voor vestiaire. Vloer in marmoleum.
Living 70 m² Ruime en lichtvolle leefruimte met een open keuken met een kookeiland en een zitplaats met een ingebouwd tv-meubel. Vloer in marmoleum.

Bebouwing

Bebouwing halfopen
Bouwjaar 1970
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 2
Woonoppervlakte 190 m≤
Verdieping 4
Aantal verdiepingen 7
Renovatieplicht Nee

Overige Info

Vrij op bij akte na betaling

EPC gegevens

Energieklasse label C
EPC waarde 211 kWh/m≤
211

Ruimtelijke ordening

Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Nee
Rechterlijke herstelmaatregel Nee
Bestuursdwang Nee
Last onder dwangsom Nee
Minnelijke schikking Nee
Voorkooprecht Nee
As-Built Attest verkregen Nee
G-score A
P-score A
Beschermd pand? Nee

Comfort

Keukentype GeÔnstalleerd
Verwarming Aardgas
Beglazing Dubbel glas, PVC - - Draai -en kantelramen.
Videofoon ja
Distributie ja
Dressing ja
Lift ja
Aansluiting telefoonlijn ja
Aansluiting Internet ja