Ref: Meerkensstraat 7 Linter TK-2020

Hoeve/Linter, € 398.000

Omschrijving

Deze vierkantshoeve met bijhorende stallingen en schuur omgeven in het groen, vinden we terug in een zeer rustige straat op 10 minuten van Tienen. Deze ruime hoeve heeft een bewoonbaar oppervlakte van liefst, maar 570m˛ en een grondoppervlakken van 35a en 94ca waardoor er aan mogelijkheden geen gebrek is.
Via de grote toegangspoort aan de voorzijde betreden we deze ruime aangelegde binnenkoer dewelke ons toegang verleent tot alle gebouwen en de prachtige tuin.
Aan de linkerkant vinden we het op te frisse woonhuis met garage en berging. Het woonhuis betreden de via de ruime inkomhal. Deze inkomhal geeft ons toegang tot de open en grote leefruimte met openhaard en de berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. De Leefruimte bestaat uit een zithoek, eetplaats, open keuken, bureauruimte en leeshoek…. Op het gelijkvloers vinden we een gastentoilet en een badkamer met bad. Op het eerste verdiep vinden we 5 kamers, 1 dressing en een badkamer met douche.
De grote schuur valt meteen op met zijn groot volume en zijn tal van mogelijkheden.
Zeker een bezoek waard!
Adres op aanvraag.
Voor meer info of een bezoek contacteer Mieke Struys 0493/29 00 49 of tienen@immojanstas.be

Adres

Gemeente Linter (3350)

Financiële info

Prijs € 398.000,00
Ki € 1.093,00

Gelijkvloers

Badkamer 1 5 m² Op het gelijkvloers bevindt zich deze badkamer met ligbad en wasmeubel met opbergkast en spiegel. Op de vloer ligt een tegel. De muren zijn betegeld.
Berging 35 m² Naast de inkomhal bevindt zich een ruime bering met aansluiting voor wasmachine en droogkast.
Bureau 12 m² De bureauruimte ligt in de leefruimte en ligt iets hoger dan de leefruimte.Op de vloer ligt een laminaat. Er onder ligt de toegang tot de kelder..
Eetkamer 17 m² Zeer ruime open leefruimte met plaats voor een eetplaats. Deze sluit aan op de keuken. Op de vloer ligt overal dezelfde tegel.
Garage 30 m² Bij het binnenkomen van de binnenkoer bevindt zich links de garage die plaats heeft voor 1 auto en met een poort kan afgesloten worden.
Inkomhal 10 m² Mooie ruime inkomhal met een gewelfd plafond. Op de vloer ligt dezelfde tegel als in de rest van de woning.
Keuken 1 15 m² In de leefruimte bevindt zich de open keuken met elektrische kookplaat, oven,microgolfoven,dubbele spoelbak, afwasmachine en frigo.In het midden staat nog een ontbijthoek. Op de vloer ligt dezelfde tegel als in de rest van de leefruimte. Zicht op de tuin.
Living 45 m² Ruime leefruimte met in het midden plaats voor een zithoek en leeshoek hier staat ook een doorkijk openhaard. Op de vloer ligt dezelfde tegel.
Wc2 1 m² Op het eerste verdiep in de badkamer.

Indeling

Wc1 1 m² Op het gelijkvloers naast de badkamer.
schuur 180 m² Prachtige schuur die men rechts bij het binnenkomen van de binnenkoer aantreft. Mooie hoge plafonds. Achteraan ook nog een grote poort die toegang tot de tuin biedt.

Verdieping 1

Badkamer 2 7 m² Op het eerste verdiep bevindt zich deze badkamer met wasmeubel, douche en toilet.Op de vloer ligt een tegel en de muren zijn betegeld. Ramen in PVC en kunnen open- en kiepstand staan.
Dressing 8 m² Deze sluit aan op de master bedroom. Op de vloer ligt laminaat.
Slaapkamer 1 11 m² Deze kamer ligt aan de voorzijde van de woning. Op de vloer ligt een planken vloer. Ramen kunnen open en kiepstand staan en er is een muggenzift.
Slaapkamer 2 12 m² Deze ligt aan de achterzijde van de woning en dient nog afgewerkt te worden. Op de vloer ligt een plankenvloer. Ramen kunnen open en kiepstand staan en er is een muggenzift
Slaapkamer 3 9 m² Deze kamer ligt ook aan de voorzijde. Op de vloer ligt een plankenvloer. Ramen kunnen open en kiepstand staan en er is een muggenzift.
Slaapkamer 4 11 m² Deze ligt aan de voorzijde van de woning. Op de vloer ligt laminaat. Ramen kunnen open en kiepstand staan en er is een muggenzift.
Slaapkamer 5 15 m² Dit is de grootste kamer en ligt aan de voorzijde van de woning. Deze kamer sluit aan bij de dressing. Op de vloer ligt een laminaat. De ramen kunnen open en kiepstand staan en er is een muggenzift.
Zolder1 10 m² Er zijn boven nog twee ruimtes die niet zijn afgewerkt en waar men de authentieke dak nog kan zien.
Zolder2 10 m² Er zijn boven nog twee kamer die niet zijn afgewerkt en waar het authentieke dak nog zichtbaar is. Dit kan dienen als zolder.

Bebouwing

Bebouwing open
Bouwjaar 1850
Renovatiejaar 1995
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 2
Aantal wc's 2
Staat Op te frissen
Grondoppervlakte 3594 m˛
Woonoppervlakte 300 m˛
Aantal verdiepingen 2

Overige Info

Tuin Ja, Zeer mooie tuin waar het heerlijk vertoeven is..
Tuinoppervlakte 3600 m˛
Orientatie tuin ZW
Tuin inrichting Volledig aangelegd
Aantal douches 1
Aantal openhaarden 1
Aantal garages 1
Aantal parkeerplaatsen 10
Afstand tot openbaar vervoer 800 m
Afstand tot winkels 2000 m
Afstand tot school 2000 m

EPC gegevens

EPC n° 20200902-0002310707-RES-1
Energieklasse label F
EPC waarde 532 kWh/m˛
532

Ruimtelijke ordening

Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Woongebied met landelijk karakter
Dagvaardingen Nee
Rechterlijke herstelmaatregel Nee
Bestuursdwang Nee
Last onder dwangsom Nee
Minnelijke schikking Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
As-Built Attest verkregen Nee
Effectief overstromingsgevoelig Ja
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
Beschermd pand? Nee
Beschermd monument Nee
Beschermd landschap Nee
Beschermd cultuurhistorisch landschap Nee
Beschermd stadsgezicht Nee
Beschermd dorpsgezicht Nee
Beschermde archeologische site Nee
Beschermde archeologische zone Nee
Beschermd archeologisch monument Nee

Comfort

Keukentype Geďnstalleerd
Badkamer type Ingericht
Verwarming Stookolie
Verwarmingsketel Individueel
Schrijnwerk buiten Hout