Ref: Sint-Pietersstraat 27 -TK-2021

Woning/Vissenaken, € 340.000

Omschrijving

In Vissenaken een deelgemeente van Tienen, houden we halt op de Sint-Pietersstraat ter hoogte van nummer 27, waar we deze woning midden in het groen terugvinden. Het centrum van Tienen is op slechts 5 minuten rijden, waardoor alle nodige faciliteiten binnen handbereik zich bevinden. De bushalte, apotheek, dokter alsook de lagere school liggen op wandel/fietsafstand.

De woonst werd opgetrokken in 1951 en gedurende de jaren al hier en daar gerenoveerd .
Zo is de woning al voorzien van dubbele beglazing en rolluiken. Het pand is perfect bewoonbaar in haar huidige staat maar behoeft toch enkele renovaties om optimaal te voldoen aan het hedendaags wooncomfort.
Het pand heeft op het gelijkvloers de volgende indeling: een inkomhal, een leefruimte, een eetkamer, een zitplaats/bureau, een keuken, een badkamer en een veranda. Op de eerste verdieping tref je dan weer een nachthal en drie ruime slaapkamers aan. Verder is er in deze woonst een compacte kelder en een zolder, deze laatste biedt u nog tal van mogelijkheden.

Als kers op de taart en zeker een grote troef van de woonst is de garage. Deze biedt plaats voor twee wagens, het plaatsen van de fietsen en extra spullen. Er bevindt hier zich ook nog een verdiep dat toegankelijk is via een vaste trap. Ook buiten zijn er nog extra parkeerplaatsen voorzien op de aanwezige oprit.
De aanpalende stalling biedt plaats voor twee paarden en opslagruimte voor hooi/stro.
Last but not least treffen we achter de woning nog een gezellig grote tuin/weide aan. Op dit groene plekje kunnen kinderen, huisdieren of paarden zich naar hartenlust uitleven en heeft men de mogelijkheid om fijn te genieten na een lange werkdag.


Voor een bezoek of meer info mag u steeds Mieke Struys contacteren op het nummer 0493/29 00 49 of Tienen@immojanstas.be

Adres

Straat Sint-Pietersstraat 27
Gemeente Vissenaken (3300)

FinanciŽle info

Prijs € 340.000,00
Ki € 882,00

Verdieping -1

Kelder 25 m² Er is maar een klein deel onderkelderd. Deze kelder is via een vaste trap bereikbaar in de inkomhal.

Indeling

Garage 200 m² Deze ligt naast de woning en bestaat uit twee verdiepingen. Op de vloer ligt beton en de garagepoorten zijn voorzien van automatische poorten. De bovenverdieping is toegankelijk met een vaste trap. De garage sluit aan bij de paardenboxen.
Inkomhal We betreden de woning via de inkomhal, welke ons toegang verleent tot alle vertrekken. Op de vloer ligt een tegel en de muren zijn voorzien van chambranten
Keuken 1 10 m² Op de vloer ligt een tegel en de muren zijn behangen. De keuken is voorzien van een afwasbak en een kookplaat met oven en dampkap.

Gelijkvloers ( 70 m≤)

Badkamer 1 10 m² Op de vloer ligt een tegel en de muren zijn betegeld en behangen. Er is een douchecel en een wasmeubel met opbergkast aanwezig. Er is ook nog een afzonderlijk toilet.
Bureau 12 m² Deze bevindt zich op het gelijkvloers maar kan ook een andere functie hebben. Op de vloer Vinyl en de muren zijn geschilderd. De ramen bestaan uit dubbele beglazing en en zijn ook rolluiken voorzien.
Eetkamer 13 m² Op de vloer ligt een vinyl en de muren zijn geschilderd. Deze ruimte bevindt zich aan de achterzijde van de woning en sluit aan bij de veranda en de leefruimte. De ramen bestaan uit dubbele beglazing en en zijn ook rolluiken voorzien.
Living 18 m² De living ligt aan de voorzijde van de woning. Op de vloer ligt een tegel en de muren zijn geschilderd. De ramen zijn voorzien van dubbele beglazing en rolluiken.
Veranda 8 m² Deze ligt aan de achterzijde van de woning en geeft toegang tot de keuken en de eetplaats.
Schuur 70 m² Mogelijkheid om 2 paarden te stallen en hooi op te slagen.

Verdieping 1 ( 50 m≤)

Nachthal 10 m²
Slaapkamer 1 15 m² Deze kamer ligt aan de voorzijde van de woning. Op de vloer ligt vinyl en de muren zijn geverfd. Ramen hebben rolluiken.
Slaapkamer 2 12 m² Deze ligt aan de achterzijde van de woning en de muren zijn geverfd en op de vloer ligt een vinyl. Ramen hebben rolluiken
Slaapkamer 3 13 m² Deze ligt aan de achterzijde van de woning. Je moet door de tweede kamer om deze kamer te bereiken. De ramen bestaan al uit dubbele beglazing en rolluiken.

Verdieping 2

Zolder1 34 m² Deze is bereikbaar via een vaste trap. Er bestaat de mogelijkheid om deze om te vormen tot een extra kamer.

Bebouwing

Bebouwing open
Bouwjaar 1951
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Aantal wc's 1
Staat Op te frissen
Grondoppervlakte 1364 m≤
Woonoppervlakte 130 m≤
Aantal gevels 4

Overige Info

Tuin Ja, Mogelijkheid om paarden te houden of andere dieren.
Tuinoppervlakte 1364 m≤
Orientatie tuin N
Tuin inrichting Enkel Gazon
Aantal douches 1
Aantal garages 2
Aantal parkeerplaatsen 3

EPC gegevens

Energieklasse label F
EPC waarde 620 kWh/m≤
620

Ruimtelijke ordening

Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Woongebied met landelijk karakter Agrarisch gebied
Dagvaardingen Nee
Rechterlijke herstelmaatregel Nee
Bestuursdwang Nee
Last onder dwangsom Nee
Minnelijke schikking Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Ja
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
Deel voorkeurs- of projectbesluit Nee
Beschermd pand? Nee
Beschermd monument Nee
Beschermd cultuurhistorisch landschap Nee
Beschermd stadsgezicht Nee
Beschermd dorpsgezicht Nee
Beschermde archeologische site Nee
Beschermde archeologische zone Nee
Beschermd archeologisch monument Nee

Comfort

Keukentype GeÔnstalleerd
Badkamer type Ingericht
Verwarming Stookolie
Schrijnwerk buiten Kunststof
Rolluiken ja
Aansluiting riolering ja